Ons Verhaal

profielfoto

Anna Richey (L) & Alla Ouvarova (R).

Ik kwam op het idee om een bedrijf dat vloeibare eiwitten in het Verenigde Koninkrijk en Ierland te starten toen ik in Los Angeles woonde. Ik was verbaasd over de populariteit van eiwitten in Amerika en wist dat zoiets nog niet te verkrijgen was in Engeland.

Toen ik terug verhuisde naar London sprak ik over het idee met mijn vriendin Alla, die het een heel goed idee vond en ervan overtuigd was dat er een gat in de markt was.

We vonden een overvloed aan tijdschriftartikelen die het eten van ‘skinny’ eiwitomeletten aanbevolen om fit te blijven, en die quotes van beroemdheden en atleten aanhaalden die pleitten voor het regelmatig eten van deze bron aan proteïnes. Bovendien kenden we veel mensen, waaronder wijzelf, die hun eiwitten van het eigeel scheidden en zouden profiteren van de mogelijkheid om kant en klare vloeibare eiwitten te kopen. Vandaar dat we ervan overtuigd waren dat er wel een markt moest zijn, en zo werd Anna Alla Ltd opgericht om de handige ei-producten van Two Chicks te verkopen.

Onlangs hebben wij onze lijn uitgebreid met een gezond snackproduct: onze Chirps, een eiwitrijke hapjes gemaakt van onze eigen eiwitten.

Onze producten worden nu trouwens ook in het buitenland verkocht. Je kunt ons vinden in Engeland, Ierland, Frankrijk, Hong Kong en de Verenigde Arabische Emiraten.

Anna Signiture