Meringue

Meringue

Voor 20 meringues

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Ingrediënten

– 125g (8 eetlepels) Two Chicks vloeibaar eiwit
– 115g  fijne of basterdsuiker /60g stevia
– 115g poedersuiker

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 100ºC.
  2. Klop met behulp van een elektrische mixer de eiwitten tot ze verdubbeld in grootte en luchtig en wit zijn.
  3. Voeg geleidelijk per eetlepel de fijne suiker toe.
  4. Zeef een derde van de poedersuiker erboven en vouw dit met een metalen lepel door het mengsel. Herhaal dit proces tot alle poedersuiker opgenomen is.
  5. Mix het nogmaals tot u een zijdeachtige consistentie krijgt. Overklop het mengsel niet!
  6. Spuit of lepel in ronde cirkels op een bakplaat met bakpapier en plaats in de oven gedurende 1 uur en 15 minuten.
  7. Serveer met verse room, fruit of yoghurt en geniet!

Meer Recepten


« Terug naar recepten