Omelet met Avocado, Geroosterde Paprika en Geitenkaas

Omelet met Avocado, Geroosterde Paprika en Geitenkaas

Serveert: 1

Voorbereidingstijd: 5 minuten / Kooktijd: 5 minuten

Ingrediënten

– 150ml Two Chicks vloeibaar eiwit
– 2 eetlepels magere melk
– 1 eetlepel gehakte verse bieslook of peterselie
– 1/2 theelepel plantaardige olie
– 75g geroosterde rode paprika’s (in pekelwater), uitgelekt en gesneden
– 1 kleine rijpe avocado, gepeld, ontpit en gesneden
– 50g geitenkaas, gesneden
– Handvol rucola of waterkers
– Zout en vers gemalen zwarte peper

Instructies

  1. Klop het Two Chicks eiwit en de melk samen met een vork. Roer de bieslook of peterselie er door en breng op smaak met een snuifje zout en peper.
  2. Voorverwarm de gril.
  3. Verwarm een non-stick braadpan en voeg de plantaardige olie eraan toe. Giet het eiwitmengsel erin en kook over een matig vuur tot de basis vast is, schik dan de paprtika’s over de bovenkant. Plaats onder de gril en kook gedurende 1-2 minuten.
  4. Glijd de omelet op een warme serveerschaal en vul met de avocado, geitenkaas en rucola of waterkers. Vouw in twee en serveer onmiddellijk.

Serveersuggesties

Voeg een gesneden tomaat bij de avocado, als u dat wenst.


« Terug naar recepten