Omelet met Portobello Paddenstoelen en Spinazie

INGREDIËNTEN

– kookspray/oil
– 250g Two Chicks vloeibaar eiwit
– 50g spinazie
– 1/2 middelgrote rode ui fijngehakt
– 5 Portobello paddenstoelen fijn gesneden
– gemengde kruiden
– zout & peper naar smaak

INSTRUCTIES

  1. Breng een laagje olie of kookspray aan in een non-stick braadpan.
  2. Fruit de ui op een matig vuur tot die zacht is.
  3. Voeg de paddenstoelen toe, gevolgd door de spinazie, gemengde kruiden en zout en peper, en sauteer.
  4. Verwijder de braadpan en hou warm.
  5. Doe wat meer olie of kookspray in dezelfde braadpan en verwarm op een matig vuur.
  6. Voeg een snuifje gemengde kruiden/bieslook/zout & peper toe aan het Two Chicks vloeibaar eiwit en meng goed.
  7. Giet het eiwit in de braadpan.
  8. Kook tot bijna vast en lepel het groentenmengsel aan één helft van de omelet.
  9. Vouw de andere helft erover.
  10. Serveer op een serveerschotel.

SERVEERSUGGESTIES

Garneer met bieslook of kruiden naar keuze.