Vragen & Antwoorden

Hebt u vragen? Wenst u antwoorden?

Geweldig, Tweet het aan ons of vraag via onze Facebook pagina en we zullen antwoorden.

Q. Zijn uw producten veilig voor zwangere vrouwen?

Ja, al onze producten zijn gepasteuriseerd en veilig voor consumptie door zwangere vrouwen, daar het pasteuriseren alle bacteriën doodt.

Q. Zijn Chirps geschikt voor vegetariërs?

Ja, al onze Chirps zijn vegetarisch.

Q. Zijn Chirps vrij van noot- en zuivelproducten?

Behalve onze Sour Cream and Onion smaak, die zuivelproducten bevat, bevatten onze Chirps geen zuivel- of nootproducten. Zij worden echter vervaardigd in een faciliteit waar ook noten en zuivelproducten verwerkt worden, zodat zij ook sporen van deze ingrediënten kunnen bevatten.

Q. Zijn Chirps glutenvrij?

Chirps zelf zijn glutenvrij. Echter, de faciliteit die ze maakt verwerkt ook producten die niet glutenvrij zijn, zodat Chirps sporen van gluten kunnen bevatten.

Q. Zijn enige van uw ingrediënten genetisch gemodifieerd?

Neen. Chirps zijn een non-GGO product.

Q. Wat voor olie gebruiken jullie?

We gebruiken koolzaadolie om onze Chirps op smaak te brengen. Koolzaadolie is een gezonde keuze en heeft minder verzadigde vetzuren dan alle andere kookoliën en bakvetten en is rijk aan heilzame enkelvoudige en meervoudige onverzadigde vetzuren omega 3, 6 en 9 die helpen om hart- en vaatziekten, diabetes, hersendysfuncties, astma en artritis te voorkomen en vitamine absorptie te verbeteren.

Q. Moeten Chips niet veel vet en koolhydraten bevatten om lekker te smaken? Hoe zijn Chirps anders?

Chirps hebben gemiddeld de helft van het vet en koolhydraten van toonaangevende chips, maar al de smaak en vier maal het proteïnegehalte, die helpen uw bloedsuikerspiegel stabiel te houden. We hebben een manier gevonden om ze lekker te maken, maar ook gezond. Ze zijn ook anders dan alle andere chips op de markt daar ze rijk aan proteïne zijn.

Q. Hoe worden Chirps gemaakt?

Chirps worden gebakken en nooit gefrituurd.

Q. Moet ik Two Chicks vloeibaar eiwit op kamertemperatuur brengen voordat ik het gebruik?

Als een recept voor meringues bepaalt dat de eieren op kamertemperatuur moeten zijn dan kunt u het eiwit tot deze temperatuur laten opwarmen. We hebben ook gevonden dat het helemaal prima is om het rechtstreeks uit de koelkast te gebruiken.

Q. Is het veilig om Two Chicks vloeibaar eiwit rechtstreeks uit het flesje te drinken?

Ja, het is volkomen veilig om het rechtstreeks uit het flesje te drinken, want het is gepasteuriseerd.

Q. Wat is er verkeerd met eierdooiers?

De eierdooier bevat al het vet en cholesterol van het ei, terwijl het eiwit er geen heeft. Dus als het verminderen van deze dingen uw doel is, dan is het consumeren van het eiwit een betere keuze.

Q. Wat is de houdbaarheid van Two Chicks vloeibaar eiwit?

Two Chicks vloeibaar eiwit heeft een houdbaarheid van ongeveer drie maanden na aankoop en is houdbaar voor zeven dagen na opening, wat betekent dat u nooit meer tijd moet verkwisten met het scheiden van eieren.

Q. Worden Two Chicks producten altijd gemaakt van vrije uitloop eieren?

Ja, bij Two Chicks geloven we sterk in het welzijn van onze hennen, daarom kunnen ze vrij rondlopen, zoals u hier kunt zien.

Q. Wat zijn de voordelen van eiwit?

Eiwit is vet- en cholesterolvrij, laag in koolhydraten, GI-laag en een uitstekende bron van proteïne – het perfecte health food. Het is niet verwonderlijk dat beroemdheden en sportsterren het gebruiken om fit te blijven.

Vóór het lanceren van Two Chicks was vloeibaar eiwit moeilijk te verkrijgen, tenzij u de vervelende klus van het scheiden van eieren zelf deed.

Q. Kan Two Chicks vloeibaar eiwit opgeklopt worden?

Ja, maar vergeet niet dat wanneer u Two Chicks vloeibaar eiwit invriest, de opklopeigenschappen van het eiwit verminderd zullen zijn.

Vergeet niet dat de belangrijkste factor in het opkloppen van eiwit de lucht is. Terwijl u het ei klopt introduceert u lucht dat het volume tot 8 maal kan doen toenemen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kom en handklopper vetvrij zijn.